26 mai 2013

Rosberg triumfator in Monaco!

Niciun comentariu :
 



    Mercedes AMG obtine prima victorie a sezonului prin germanul Nico Rosberg, care a plecat din pole si a controlat excelent o cursa nebuna in Principat. 
    Startul a fost relativ linistiti pentru un circuit stradal, problemele incepand abia dupa prima trecere pe la boxe, Felipe Massa gresind abordarea primului viraj, distrugandu-si monopostul Ferrari si fortand intrarea masinii de siguranta. Grupul pilotilor Red Bull a fost avantajat de schimburile rapide de pneuri, Mark Webber si Sebastian Vettel luandu-i fata lui Lewis Hamilton, spargand grupul Mercedes AMG. 
    La scurt timp dupa aratarea steagurilor verzi, Max Chilton il impinge pe Maldonado in zid, iar monopostul columbianului intra direct in bariera de protectie a virajului 13, punand cursa sub steag rosu. 
    Dupa o scurta pauza, cursa se reia din spatele masinii de sigurata, Fernando Alonso fiind obligat sa ii cedeze o pozitie entuziastului Sergio Perez, fiind mai apoi depasit si de Sutil si Button, Perez abandonand ulterior din cauza unei probleme la suspensia monopostului. Räikkönen este fortat sa intre tarziu la boxe, dupa un duel cu mexicanul echipei McLaren, incheind totusi cursa pe locul al 10-lea, ultimul loc in puncte.


    Astfel se incheie o cursa neasteptat de savuroasa in Principat, cu un steag rosu, 2 interventii ale masinii de siguranta si 6 abandonuri. Urmatoarea etapa va avea loc in Canada, pe Circuit Gilles Villeneuve. Salutari si numai bine!


TheSeeker


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff