29 iunie 2013

Prefata Marelui Premiu al Marii Britanii 2013

Niciun comentariu :
 
Desfasurare  07 - 09 iunie 2013.

Program (GMT+2, ora Romaniei)

   Cursa: Duminica 15:00.

Circuit Silverstone Circuit, Silverstone


    Circuitul de la Silverstone este adeseori numit casa motorsportului britanic, fiind un loc incarcat de istorie pentru Formula 1, reprezentand scena primului Mare Premiu de Formula 1 din istorie si (un an mai tarziu) locul unde Froilan Gonzalez a condus monopostul Scuderiei Ferrari spre prima victorie a "calutului cabrat". 
    Fiind initial un aerodrom, folosit de fortele aeriene britanice, circuitul de la Silverstone a suferit foarte multe modificari de-a lungul timpului pentru a ajunge la configuratia actuala, de 5.901 km, parcursi prin cele 18 viraje, pe care spaniolul Fernando Alonso a stabilit recordul actual la 1:30.874.
    Printre lucrurile remarcabile ale turului de circuit britanic putem mentiona complexul Maggots-Becketts-Chapel, o impresionanta tripla sicana stanga-dreapta-stanga, ce iese direct in Hangar Straight. Un element arhitectonic de invidiat este "The Wing", noua cladire a boxelor de la Siverstone, ce pare sa fie inspirata din modelul avioanelor americane de vanatoare, F-117. 



Pneuri
Pirelli P-Zero Hard
Pirelli P-Zero Medium

Pirelli Cinturato Wet
Pirelli Cinturato Intermediate

Predictii

    In ciuda calificarilor dominate de Mercedes AMG (ce par ca isi formeaza un obicei in a monopoliza pole-ul), cred ca lupta pentru victorie se va da intre Fernando Alonso si cei doi piloti Red Bull, spaniolul avand mult de recuperat pentru a putea provoca macar cuplul RBR. 


TheSeeker


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff