30 iunie 2013

Rosberg castiga oportun la Silverstone!

Niciun comentariu :
 
    


    Nico Rosberg profita de multitudinea de incidente din cursa britanica, pentru a obtine cea de-a doua victorie a sezonului. Germanul de la Mercedes AMG a fost urmat pe podium de catre Mark Webber si Fernando Alonso, in timp ce poleman-ul Lewis Hamilton a fost nevoit sa se multumeasca doar cu un loc 4, din cauza unei explozii a pneului stanga spate, la inceput de cursa. Kimi Räikkönen inchide top-ul 5, pierzand 3 pozitii la final de cursa. 

    
    Marele Premiu al Marii Britanii 2013 s-a dovedit a fi o cursa nebuna, cele 2 iesiri ale masinii de siguranta si un total de 4 cedari ale pneului stanga spate contribuind decisiv la formarea clasamentului final. De asemenea, Hamilton nu a fost singurul pilot "jefuit" de sansa la victorie astazi, Vettel abandonand din pozitia de lider gratie unei cedari a cutiei de viteze. 

    
    Un lucru de notat este ritmul de cursa al "sagetilor argintii", remarcabil mai bun decat in primele etape ale sezonului, imbunatatirea progresiva insemnand ca, in cursand, Mercedes AMG ar putea deveni echipa de batut, atat in cursa, cat si in calificari. 
    
    Formula 1 revine peste o saptamana, cu Marele Premiu al Germaniei, pe legendarul circuit de la Nürburgring.



TheSeeker


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff